Life is what you make it to


Make up



Kolla runt lite i bloggar och jätte många skrev om gratis smink. Jag är i behöv av nytt smink så det är ju perfekt för mig. Och allt gratis är ju bra! Alla som vill ha gratis smink (presentkort på kicks) behöver bara medlemar här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=144308
sen är de bara att värva folk :)
hihi lycka till! puss

1a advent

Tjosan! Gick upp runt 9 för att hinna duscha innan jag och pappa skulle dra till det gamla apoteket där jag och min klass skulle stå och sjunga. När vi kom dit runt 11 var bara sofia, ellen och lucas där, så vi fick stå och vänta tills alla kom, och sen sjöng vi klockan 12 och 13. Vi fick träffa våran lärare som vi kommer ha efter jullovet, just nu har vi en vikarie som vi haft i typ ett halvår, och han suger! Därför känns det så himla skönt att vi får en ny, hon var verkligen jättetrevlig. Mia och jag köpte typ tusen påsar med knäck, vi är helt galna i det! Sitter än och äter på dom fastän jag verkligen inte orkar.. Efteråt följde jag med mamma och pappa till rusta, där köpte vi ljusmanchetter och en present till simelia, som ska ha fest på lördag. Hade tänkt följa med mamma till centrum nu för att leta kläder till festen, för det är nämligen disneytema och jag hittade inget disneyaktigt hemma, men så kom jag på att jag har tre prov den här veckan, så jag hinner tydligen inte. Hoppas ni får en roligare eftermiddag än vad jag ska ha.. puss på er!

Style by Stars

Såg att dom hade fått in lite nya godbitar på stylebystars.se. Bland annat dom här, craaavings! Något till nyår kanske?


I <3 fredagar

Hejhej. Var på tomtenatte igår med både hanna och my. Och det var folk precis överallt i centrum och utanför, blev helt yr av att det var så mycket folk. Utanför stadium stod det några kvinnor och män och delade ut gratis friskis och svettiskort som man kunde använda en gång. Vi bestämde oss för att gå tillsammans nästa tisdag klockan 18.00 då bästa passet kommer att vara. Vi stannade iallafall där till 22.00, så jag var riktigt trött när jag kom hem.
Min dag har varit helt okej, börjar låta som en vana för mig att säga så, haha. Nej men skolan kan nästan aldrig vara bättre än okej eftersom skola är skola. Det innebär ju långa lektioner, tråkiga lärare, prov osv. Ni förstår någ vad jag menar. Men givetvis finns det sköna människor i skolan, som gör att den blir mkt roligare, tack och lov!
 Hade engelskaprov idag, och mer än halva provet var typ bara en massa hörövingar, och sånt suger jag på! Hinner aldrig med. Men glosorna och den pågående formen gick jättebra. Hoppas bara att jag fått högre än G. På svenskan fick vi sjunga igenom de fem låtar vi valt att sjunga i gamla apoteket på söndag, då det är första advänt. Och det lät jättebra! När vi hade idrott var det badminton som gällde, och det var askul. Spelade med lucas nästan hela lektionen och vi kom upp till 47, bra va? :)
Ikväll ska jag nog bara slappa framför tvn och datan , orkar faktiskt inte göra något annat efter en helt galet stressig vecka. Nästa vecka blir ju minst lika stressig, usch och blä. Men nu ska jag inte tänka på det mer, blir bara så deppig när det kommer på tanke. Men något som gör mig glad är att jag ska träffa underbara douglas imorgon. Lääängtar! ha en bra dag! / eran carro

Ett stycke onsdag

Hej! Sitter äntligen och slappar framför datorn. Med två stycken ögon som knappt kan hålla sig öppna. Ja, ni förstår säkert att jag är jätte trött. Mentorslektionen idag var jätterolig som vanligt, eftersom att våran lärare aldrig är i klassrummet med oss hinner vi alltid busa lite. Men idag skickade han in oss en och en i sitt kontor och pratade med oss om vad vi kunde göra för att förbättra oss i skolan. Och jag fick ett kassetband av honom som han vill att jag ska lyssna på varje kväll, innan jag går och lägger mig. När jag lyssnade på det så var det en man som prata om att andas ut och in och massa sånt. Fattar inte varför han gav det till just mig.. som att jag ens tänker lyssa på det.. När vi hade matte med honom fick jag reda på att jag fått vg+ på matteprovet. Det är nog första gången jag får så bra på ett matteprov, så jag är jätteglad! Imorgon är det tomtenatta i väsby c, ska gå dit med hanna eller my, venne vem av dom. Kanske båda ? Andreas johnsson ska uppträda och sen så blir det rea på typ allt i centrum. Klart man ska passa på att shoppa lite! Nej nu ska jag tvätta bort sminket dra på mig en stoor mysig t-shirt och krypa ner under täcket. ciao <3


Mina bloggfavoriter

Det finns många bloggar jag besöker så ofta jag kan, har kanske en 10 stycken favoriter som jag läser dagligen om jag hinner. Men 2 absoluta favoriter är www.dollyblond.se och älsklingen amandas blogg, www.ambts.blogg.se , bloggerskor med stil och en hel del inspiration. Enjoy!


BikBok on the menu

När jag är ute på mina shoppnigrundor blir det automatiskt att jag går till samma affärer. Alltid alltid. Väldigt tråkigt tycker jag så det ska det bli ändring på. En affärer som jag besökt alltför sällan är Zara, jag bara älskar deras övervåning på Drottninggatan där det är lite mer casual kläder än på nedervåningen. När det kommer till mönstrade skira blusar är nog Zara bland dom bästa på det!
BikBok älskade jag när jag gick i femman, sexan och sen dess har jag knappt gått in på en BikBok.. Vet inte riktigt varför egentligen. Men nu såg jag på deras hemsida att dom har en hel del fina saker i sin höstkollektion. Titta själva!


Sön, mån, tis

Dålig uppdatering, jag vet. Sitter typ nästan aldrig vid datan längre, gör en massa annat på min fritid istället, så förvänta er inte att det blir så mycket inlägg från mig. Showen i söndags gick iallafall jättebra, och gud vad kul det var! Allt gick precis som planerat, förutom att ena bandet på linnet jag hade på mig när vi dansade åkte av, usch vad pinsamt det var. Men allt annat gick jättebra! Gårdagen i skolan var helt okej. På musiklektionen dampade våran lärare, och skickade ut halva klassen, och vi hann inte med någonting alls. Han skrek bara på oss och sen fick vi gå hem en halvtimme innan vi egentligen skulle ha slutat för att han inte orkade med oss längre. Det var väldigt många som körde snöbollskrig i skolan idag lite överallt, fastän man egentligen bara fick köra det bakom själva skolan, vilket gjorde att man fick snöbollar på sig precis vart man än gick. Och när jag, sofia och ellen ställde oss precis utanför ingången till skolan för att ta luft så kommer mohammed och mular mig, och jag tappar mitt ena örhänge. Och då säger jag såklart åt honom att sluta hålla på, men ändå så mular han mig igen. Och då blir jag förbannad och får höra att mia också blivit mulad, och säger till mats vad som hänt. Och då säger han det till rektorn och mohammed blir avstängd under en visst tid. Och nu är mohammed skitsur på mig, för ingenting? Rätt åt den jäveln, fyfan vad jag hatar honom. Blir äcklad. USCH! På den sista lektionen, som då var so, passade amanda och nora såklart på att vrida klockan framåt så att vi skulle få sluta tidigare för tredje gången i rad. 30 minuter alltså, så lektionen blev plötsligt bara en timme lång! Och under lektionen körde typ alla snöbollskrig, och när folke kom så var det en massa snö i hela klassrummet, haha :D Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det träning för min del. puss!

Goodnight!

Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa framför tvn. Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag måste upp halv 8 imorgon, för att senare gå till vilundaaulan med hanna där vi ska ha repetion till dansshowen. Och senare på eftermiddagen ska vi ha uppvisningen klockan 15.00 och 17.00. Ska bli superkul!


I want this t-shirt



Music non stop

Vad sitter jag och gör denna tråkiga snöiga lördags kväll ? Jag sitter och lyssnar på coldplay. Blev ni lite chockade ? Vet att det kanske inte det man skulle kunna tro att jag lyssnar på men vissa låtar är väldigt bra. Jag älskar all typ av musik (nästan). Musik är som min drog. "Musik är min drog och jag är din knarkare"

I love this song


Friday

Matteprovet gick jättebra, och resten av skoldagen har varit helt okej tycker jag. Efter skolan gick jag till centrum med hanna och kollade efter kläder till dansshowen på söndag, och slutligen köpte vi vita strumpbyxor som man tydligen skulle ha på sig till showen. Sen träffade vi på min mamma och kollade runt i lite affärer med henne. Köpte en jättesöt, svart cardigan från now clothing. Sen gick jag och hanna till coop och köpte dricka, och satte oss vid petit four i centrum. Efter det gick vi hem till mig och kollade på the texas chainsaw massacre , och just nu sitter vi och kollar på idol. Temat är kärlek, och nu ska alice sjunga! byebye


Bloggpaus för dagen

Tyvärr så blir det inget bloggande idag. Har varit i skolan från 8.10 - 17.00, alltså i nästan 9 timmar. Och inte nog med det. Har jättemycket läxor att göra klart också, så jag har ingen tid att förlora. puss!


Rubrik?

Well done Carol!

Jag har varit duktig idag. Jag har räknat några mattetal och så ska jag snart fortsätta läsa min uber tråkiga bok. Är jättetrött, men vill ändå inte sova. Gillar inte att sova. Efter att jag har läst i en halv timme ska jag kolla på några avsnitt av Andra Avenyn. Har hört att det är riktigt spännande. Can't hardly wait!


Plugg & dans

Förlåt för en dålig uppdatering. Hade så mycket annat för mig igår. Var tvungen att plugga so, och efter det dra till dansträningen. Det var våran sista dansträning för terminen, och fyfan vad fort det har gått! På söndag har vi iallafall dansshow, och på fredag ska jag och hanna dra till väsby c och köpa kläder till showen. Skolan har varit okej, som vanligt. Har inte hänt något speciellt, förutom att det var tredje världskriget på mentorstiden, och det var skitkul! Vi skulle nämligen kolla på en dokumentär då, under tiden som våran lärare skulle dra och göra något, men istället så började alla att kasta saker på varandra, och det blev rena kriget där inne. På franskan fick vi tillbaka våra prov som vi gjort för nån vecka sen. Fick mvg, men eftersom att franska är så sjukt lätt så var det ju inte så förvånande, men ett mvg är ju alltid ett mvg. :) Är sjukt förkyld och känner att jag bara vill lägga mig ner och sova, men tyvärr så måste jag plugga till matteprovet. Skriver kanske mer sen, beroende på ork och lust. kramisar.

I'm in love with a..



..Chanelbag!
Titta titta titta! Jag äääälskar Chanel. Jag är seriöst totalt kär i alla söta Chanelväskor, stora som små. Mary-Kates röda sak är kärlek vill jag lova. Det är sanning folket!


Utvecklingsamtal

Kom precis hem från skolan med mamma. Var nämligen på utvecklingsamtal. Eftersom att jag slutade skolan 15.30 och utvecklingsamtalet skulle börja 16.30 så tyckte jag inte att det var någon idé´att gå hem så jag var kvar i skolan med elin som skulle ha utvecklingsamtal 16.00 fast med en annan lärare dårå. Och sen kom mamma och vi stod och vi stod och väntade i en timme fastän vi egentligen inte skulle ha väntat så länge. Men det förvånade mig inte direkt så mycket som afshin pratar. Fredrik messade mig typ nyss och sa förlåt typ tusen gånger, eftersom att det var han och hans föräldrar som var innan mig. Sjukt gulligt av honom. :) Under utvecklingsamtalet sa afshin bara bra saker om mig. Det enda som var dåligt var att jag måste göra omprov i matte på fredag. Och sen så tycker han att jag bör träna på mitt självförtroende. Jag hatar verkligen afshin. Han är helt dum i huvet. Tur att han bara är vikarie åt hos fram till jul. Ikväll ska jag tydligen gå på min syrras orkester. Hatar sånt, men hon vill ju så gärna att jag ska komma. Orkar inte skriva så mycket mer, ciao amigos!


With or without you

Nu har jag pluggat i nästan en timme. Framsteg måste jag säga, nejmen nu måste jag verkligen skärpa mig. Ikväll blir det att sova tidigt, måste ta igen alla timmar som jag lyckats tappa i helgen då jag varit på läger. Helgen är till för att sova ut och hämta sig - right? Wellwell, inte enligt mina vanor tydligen..

Avslutar dagen med en "dagens"
Here it goes:
Dagens humör: Glad men trötter
Dagens mående: Lite huvudvärk och smått illamående, men jag klarar mig alltid!
Dagens borde: Lägga mig riktigt tidigt
Dagens frisyr: Utsläppt/hästsvans
Dagens klädsel: Mjukis, linne, tröja
Dagens planer: Plugga lite smått, shoppa lite höstgrejer. Done!
Dagens materiella vill ha: En gullig liten rosa laptop
Dagens längtan: Kärlek
Dagens beroende: Beroende? Mobilen kanske..
Dagens tråkigaste: Vädret, lätt!
Dagens roligaste: Sebbes och min humor, always!
Dagens middag: Pasta såklart!
Dagens låt: 
Keane - With or without you

2 wear or not 2 wear


Det där med att leopard har kommit tillbaka igen tycker jag lite si och så om. Om det gäller mönstret i små former så diggar jag det, annars får det vara. Skulle aldrig sätta på mig Paris klänning men Lindsays skor är mer än söta. Jag köpte faktiskt ett par liknande leoparder sommaren 06 som jag använde flitigt flitigt, så jag har tröttnat lite på hela leopardgrejen nu. Men visst kan det vara snyggt!

Konfalägret

Hallojjsan! Kom precis hem från lägret, och åh vad kul vi hade det! Det enda som sög var att roudi inte kunde följa med. I fredags körde jag och några fler anden i glaset i midnatt, men det funkade ju såklart inte för att jossan rörde vid glaset hela tiden, den jäveln. Och så körde vi sanning och konsekvens, och det var ju hur kul som helst eftersom att man fick veta väldigt mycket om varandra som man verkligen inte trodde om just den personen. Vi såg också på en film som typ heter SOS tror jag. Såg den iallafall på tv för typ tusen år sen. Stig helmer som är med i den filmen är ju bara såå söt! Han är ju så klumpig också, haha. Sen så har vi busat och såklart gjort så mycket annat. Jag var ofta väldigt trött när jag var där, vilket berodde på att jag inte sovit så bra. Har ju sömnproblem och det hjälpte ju inte direkt att somna snabbare när sängarna var så obekväma och kuddarna så hårda. Och dessutom var vi tvungna att gå upp vid 8. Men annars var lägret superkul! På tillbakavägen hem såg vi på saw 2, usch va hemsk den var. Fyran är nog den bästa av dom alla. Måste ju bara se femman, mina kompsar som sett den säger att den suger men fastän den suger så MÅSTE jag se den ändå.Tyvärr har jag ingen bild, men om jag lyckas få nån bild av sofie så lägger jag in den här. Klockan fyra idag ska jag sälja fika i vilunda aulan med min klass. Orkar verkligen inte det, men jag måste.. pusspuss!


Puss och hej!

Åhh jätteledsen för den dåliga uppdateringen. Har hänt så mycket på sistone, så jag har inte haft tid att sitta vid datan alls. Skolan igår och idag var väl okej som vanligt. Efter skolan idag gick jag och mia till petit four i centrum och fikade. Om typ 40 minuter drar jag på läger med sötnosarna. Kommer hem på söndag eftermiddag. Finns inte så mycket mer att säga. Nu måste jag iallafall fortsätta att packa, har inte hunnit med det någon annan dag i veckan heller. puss och hej, sakna mej inte för mycket!

My love to clothes is endless, and it will always be

Jag var inne på Toshops hemsida nyss. Finns alltid minst 100 saker man vill ha där. Fastnade för just den här söta toppen, från petit-avdelningen. Visst är den fin?


Börjar om på nytt

Nu har jag bestämt mig för att börja om helt och hållet. Det är just därför jag har raderat alla mina inlägg. Jag hoppas ni kommer följa bloggen.

Idag hade jag no och franskaprov, och båda gick faktiskt riktigt bra! Fick mitt omdöme av min lärare idag, och stod mest positiva saker om mig, förutom att jag måste göra omprov i matte nästa vecka, vilket suger menmen... Det är iallafall första gången jag måste göra omprov. Har inte hänt så mycket mer idag. Däremot var gårdagen riktigt rolig. Alla högstadiets musikklasser i skolan fick åka in till stan och se på när fem killar, som varit med i talang 2008, spelade på olika slags trummor. De hade mycket humor i uppträdandet också, och det var hur kul som helst!
 

Här är ett klipp av de när dom uppträder i talang 2008.

RSS 2.0